Nejnovější recenze ze sekce Etue a kazety na mince
- Dobří.
Vcelku hezká kazeta, ale nedostatek je v prohnutí horního víka oproti spodnímu.
Za takovou cenu zboží by měla být i kvalita výrobku.
Kvalitní umístění PZM
V pořádku
Schulz ČR Plato kazeta na mince potažené vínově červeným sametem s průhledným krytem 12 polí o rozměru 46 x 96 mm
Odporúčam
Velmi vtipná uzamykatelná schránka. V knihovně mezi fotoalby velmi nenápadná.
Za ty peníze co chtít víc.
Jednoduchá čistá etue dělaná zřejmě v Číně pro Němce. Platíčka jsou z plastu jak vnitřek bomboněry potažená napodobeninou semiše a podlepená zespodu tvrdším papírem aby se neprohýbala. Nemohu vyzkoušet, jestli by se do políčka vešla kapsle quadrum, ale zřejmě ne. Políčko má zhruba 48mm a kapsle má mít 50x50 mm. Na běžné jednouncové stříbrné mince v kulaté kapsli je však perfektní. Já jí plním mincemi Silver Eagle v kapsli o vnějším průměru 47mm a pro ty byla přímo stvořena. Za tu cenu je etue velmi dobrá, jenom těch 100 plastovejch kapslí do ní stojí 50% její ceny.
Splňuje moje očekávání.
Splňuje moje očekávání
- dobrá cena a kvalita. Spokojenost
- pěkně a bytelné provedení
- kapsle nejsou součástí balení
- polstrovaná krabička na slitek, profi výrobek
- Vzhledově povedené.
- Bankovky při prohlížení (otáčení) "cestují" sem tam.
- možnost uložení většího počtu slitků, solidní zpracování
přesně takový produkt jsem hledal a našel
- Už jsem produkty použila .
- Naštěstí rozměr vyhovoval .
- Kapsle pevně přilnula .
- Rozhodně dobrá ochrana pro mince .
- Lehká manipulace .
Jako sběratelka , raději kupuji kapsle na mince . Velkou radost mi vždy udělá kapsle , která na pevno přilehne . Mince , je tedy lépe chráněna . Protože mám s Českou Mincovnou , už opakovanou zkušenost , tedy mohu tohoto prodejce , vřele doporučit . Za mě , určitě doporučuji
Schulz ČR Plato kazeta na mince potažené vínově červeným sametem s průhledným krytem 24 polí o rozměru 46 x 46 mm
doporučuji
Schulz ČR Plato kazeta na mince potažené vínově červeným sametem s průhledným krytem 6 polí o rozměru 95 x 95 mm
doporučuji
- obdélníkový slitek krásně chráněn
- Perfektní.
Schulz ČR Plato kazeta na mince potažené vínově červeným sametem s průhledným krytem 24 polí o průměru 45 mm a výškou 12 mm
- Spokojenst.
Zobrazuji 321 - 340 ze 431 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...22 Další »